Campers Down Under


Contact person: Ms. Karin Kramer
Correspondence: English
Foundation: 2014
Operation Level: International

Address: Hermelijnvlinderdijk 100
3544 ZC Utrecht Netherlands
Phone: +31 6 52 66 32 30
Web: http://www.campersdownunder.nl


Campers Down Under is ontstaan uit een gedeelde passie en enthousiasme van Peter en Karin Kramer. Een passie voor het reizen per camper en de vrijheid die dat geeft, voor de overweldigende natuur, de uitgestrektheid en de inspirerende bewoners van Australië en Nieuw-Zeeland. Maar ook voor het zodanig perfect organiseren van een reis en de voorbereiding daarop, dat u als klant zonder zorgen kunt genieten van de voorpret en de reis in Down Under zelf.

Campers Down Under verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door Australië en/of Nieuw-Zeeland willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

We hebben ruime reis- en camperervaring in Australië en Nieuw-Zeeland (met en zonder kinderen) en beschikken over de nodige voertuigkennis. We reizen zelf geregeld Down Under en inspecteren dan de voertuigen zelf. Daarnaast zijn we door Tourism Australia erkend als officieel Australië Specialist. Dit garandeert een hoog kennisniveau. Om onze kennis op peil te houden, blijven we literatuur bestuderen. Onze eigen tips en ervaringen én die van reizigers die eerder via ons hebben gereisd, delen we graag met u. Nadat u bij ons geboekt heeft, voorzien wij u graag van gedetailleerde persoonlijke routes met bezienswaardigheden en andere handige tips.

Travel agency

DE VAKANTIEBEURS
International travel and tourism exhibition
04/06/2021 - 05/06/2021
Location Jaarbeurs Utrecht
Utrecht
Netherlands