Beckers Caravans BVBA


Contact person: Mr. Wesley Beckers
Correspondence: English
Foundation: 2005
Operation Level: International

Address: Rijksweg 761
3650 Dilsen-Rotem Belgium
Phone: +328950 36 51
Fax: +3289 50 29 52
Web: http://www.beckerscaravans.be


Doorlopend ook elke week verandering en groot aanbod van occasies caravans en motorhomes! Alsook overjaarse modellen en stockwagens!

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar.

Beckers Caravans heeft een grote eigen werkplaats met vakkundige medewerkers welke u graag van dienst zijn. Voor klein onderhoud tot grote reparaties bent u bij Beckers Caravans aan het juiste adres!

Onze werkplaats is prima uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen. De remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid en waar nodig gerepareerd, gesmeerd, vervangen en/of afgesteld, indien u daarvoor opdracht hebt gegeven. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid onderhoudsrapport waarin alle bevindingen staan vermeld.

MOBICAR / CARAVANING, CAMPING & MOTORHOMES SHOW
International caravan and outdoor exhibition
21/10/2021 - 25/10/2021
Location Parc des Expositions
Brussels
Belgium