BCO Dental BV


Contact person: Mr. B. Lambert
Correspondence: English

Address: W M Dudokweg 32
1703 DB Heerhugowaard Netherlands
Phone: +3172576 28 10
Fax: +3172 576 28 19
Web: http://www.bcodental.nl


Ons familiebedrijf BCO dental bv, is een full-service depot voor kleingoed, apparatuur en inrichting voor Tandheelkunde en Tandtechniek. Voor kleingoed beschikken wij, naast het complete assortiment OMNIDENT producten, over een totaal assortiment van 70.000 producten van meer dan 400 fabrikanten. Hiervan liggen rond de 37.000 producten dagelijks op voorraad in ons distributiecentrum. Wij leveren u deze producten met een leverbetrouwbaarheid van ruim 99 procent.

Voor de inrichting van uw praktijk of lab helpen wij u graag vanaf het allereerste moment, het ontwerp van de inrichting. Op basis van dit plan bouwen wij verder tot een totaalinrichting. Hiervoor hebben wij een selectie gemaakt van enkele betrouwbare en prijstechnisch zeer interessante fabrikanten.

Ons succes zit niet alleen in het ruime assortiment. Blijvende aandacht voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, korte communicatielijnen en zeer scherpe prijsstelling, maar ook het team zorgen ervoor dat BCO dental een speler van formaat is op de Nederlandse markt.