Aseman Lapset Ry


Correspondence: English

Address: Simonkatu 3 A
00100 Helsinki Finland
Phone: +358965 47 40
Web: http://www.asemanlapset.fi


Tavoitteenamme on lasten ja nuorten terveen kasvun sekä nuorten ja aikuisten luontevan vuorovaikutuksen tukeminen.

Haluamme tukea lasten ja nuorten lisäksi myös heidän lähipiiriään ja vaikuttaa yhteiskuntaan, jotta siitä tulisi nuorten hyvinvointia parantava.

Vuonna 1990 perustettu Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Tällä hetkellä toimintamuotojamme ovat Walkers, Walkers-bussi, Walkers-auto, Friends, Taivun, pystyn pärjään -hanke, löytävä nuorisotyö, katusovittelutoiminta ja katuväkivaltaa ehkäisevä työ.

Walkers-toiminta keskittyy kohtaamaan nuoria myönteisellä asenteella ja tarjoaa näille turvallisia aikuiskontakteja. Friends-ohjelma tukee lasten ja nuorten mielen hyvinvointia sekä taitoja selviytyä erilaisista elämäntilanteista. Löytävän nuorisotyön tausta-ajatuksena on edistää kokemusta yhteisten tilojen kuulumisesta kaikille, myös nuorille. Katusovittelutoiminta on nuoren pysäyttämistä ja kuulemista. Vahingontekoihin tai lieviin asianomistajarikoksiin syyllistyneet nuoret voivat sovittaa tekonsa jollain muulla kuin rahakorvauksella. Katuväkivaltaa ehkäisevässä työssä ehkäistään väkivaltaa ja kiusaamista jalkautuvalla työllä ja kouluyhteistyöllä. Olemme mukana myös monissa muissa lasten ja nuorten hyvinvointia tukevissa hankkeissa.

EDUCA
National trading event for educators
29/01/2021 - 30/01/2021
Location Helsinki Fair Center
Helsinki
Finland