Alecto, Nuk, Motorola


Contact person: Mr. Dennis Kroon
Correspondence: English
Foundation: 1973
Operation Level: International

Address: Azielaan 12
5232 BA 'S-Hertogenbosch Netherlands
Phone: +3173641 16 55
Web: http://www.alectobaby.nl


Je wilt alleen het beste voor je baby en dat is dan ook wat wij bieden. Uitstekende producten, die regelmatig worden uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test, en waarmee we ook prestigieuze awards winnen. Bovendien krijgen we ook van ouders hele mooie beoordelingen, want Alecto baby artikelen zijn gewoon heel fijn in gebruik.

We ontwikkelen allerlei handige producten voor jou en je kindje, zoals flessenwarmers, thermometers, weegschalen, foodprocessors en veiligheidsartikelen. Op het gebied van babyfoons zijn we zelfs al enkele jaren marktleider. Onze filosofie is dan ook; veiligheid voor iedereen bereikbaar maken. Goede producten dus voor een eerlijke prijs zodat we binnen elk budget passen.

Elektronica voor in en om het huis bij Alecto Baby
Al onze Alecto baby producten hebben we zelf ontwikkeld en/of getest en verbeterd. Met een eigen Research & Development afdeling - bemand door onze geweldige technici - kunnen we de kwaliteit waarborgen waar we bekend om staan. Ons complete assortiment bestaat uit elektronica voor in en om het huis, zoals audio, multimedia en verlichting.

Alecto is onderdeel van Hesdo. Ons moederbedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Naast Alecto heeft Hesdo de eigen merken Fysic en Profoon en zijn we exclusief distributeur voor de merken Motorola, NUK en Swissvoice.

Baby monitors, baby scales, food processors, night lights, bottle warmers, safety

NEGENMAANDENBEURS - NINE MONTHS FAIR
National exhibtion for future mothers and babies
24/02/2021 - 28/02/2021
Location RAI-Exhibition and Congress Center
Amsterdam
Netherlands
KIND + JUGEND
International baby to teenager fair
16/09/2021 - 19/09/2021
Location Koelnmesse
Cologne
Germany